Actueel nieuws


 

Nieuw logo De Oude Stomp

Auto opknappen De Oude Stomp

Bezoek IGK en burgemeester De Oude Stomp

 

 

 

 

 

Op deze pagina staan de laatste nieuwsfeiten van Stichting De Oude Stomp. Hoe is De Oude Stomp in het nieuws geweest en welke agendapunten staan er te gebeuren.

NL Doet 9 & 10 maart 2018

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart 2018 zullen wij weer mee doen met het landelijke evenement NL Doet van het Oranje Fonds. Dit jaar staat de renovatie van onze toilet in de planning en gedeeltelijk schilderen van onze werkplaats voor een frisse en professionele uitstraling. Uiteraard zijn wij altijd opzoek naar donateurs en sponsoren, benieuwd hoe u ons kunt helpen, neem contact met ons op middels ons contactformulier.

Donatie verdiepingsvloer 

December 2017 hebben wij een zeer mooie verdiepingsvloer gedoneerd gekregen van THT groep elektrotechniek uit Leidschendam. Dit geeft ons samen met financiële steun van de VOC de gelegenheid om onze spuitcabine te herplaatsen en verbeteren. Uiteraard zijn wij altijd opzoek naar donateurs en sponsoren, benieuwd hoe u ons kunt helpen, neem contact met ons op middels ons contactformulier.

Kerstlunch 2017 (verlopen)

Op zaterdag 16 december 2017 organiseren wij de jaarlijkse kerstlunch vanuit De Oude Stomp. Vanaf 12.00 uur is iedere veteraan of diegene die heeft meegewerkt aan of met De Oude Stomp van harte welkom.

Er zijn geen kosten verbonden maar vragen wel om je aan te melden middels onze contactformulier. Uiteraard zal de fooienpot aanwezig zijn voor de gene die een bijdrage wilt en of kan leveren.

BBQ bij De Oude Stomp (verlopen)

Op zaterdag 10 juni 2017 organiseren wij de jaarlijkse BBQ vanuit De Oude Stomp. Vanaf 12.00 uur is iedere veteraan of diegene die heeft meegewerkt aan of met De Oude Stomp van harte welkom om mee te genieten van een drankje, lekker vlees, heerlijke salades en knapperige broodjes. Het is altijd leuk om op zo’n moment je maten weer te zien en spreken.
We stoppen zo rond 15.00 uur.
Er zitten geen kosten aan vast, dankzij sponsoren kunnen en mogen wij dit aanbieden.

Geef je wel van te voren even op. Dat kan door even bij De Oude Stomp langs te rijden en je op te geven of je aan te melden via onze Facebookpagina. Klik hiervoor even op deze link. Wij zien jullie graag op 10 juni!!

Nieuwjaarsborrel bij De Oude Stomp (verlopen)

Zaterdag 14 januari 2017 organiseert De Oude Stomp een nieuwjaarsborrel. Vanaf 11.00 tot 17.00 uur is iedere veteraan en diegene die heeft meegewerkt aan en met De Oude Stomp welkom om met elkaar een toast uit te brengen op het nieuwe jaar. Dit doen we onder het genot van een hapje en een drankje.
Er zijn geen kosten aan verbonden. Komen jullie ook?

Op onze Facebookpagina kunt u ook de informatie vinden: https://www.facebook.com/DeOudeStomp/

Kerstlunch De Oude Oude Stomp (verlopen)

Zaterdag 17 december 2016 is er wederom de gezellige kerstlunch bij De Oude Stomp. Het gaat om een lekkere maaltijd en je maten ontmoeten. Dat wil je toch.
We starten om 12.00 uur en de lunch begint om 12.30 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden maar we zetten onze “fooienpot” neer en hopen op uw bijdrage. Zien we jullie op 17 december?

Kerstlunch De Oude Stomp

De Oude Stomp op TV!

Via omroep MAX ontvingen wij bericht dat ons activiteitencentrum op de televisie komt.
Wat is de achtergrond van deze uitzending?

Een aantal jaren geleden heeft omroep MAX via de stichting MAX Maakt Mogelijk geld gedoneerd om het Alphense veteranencentrum te verbouwen. Met deze bijdrage zijn een vergaderzaal en ‘woonkamer’ gerealiseerd.

Omroep MAX filmen bij De Oude Stomp

Omroep MAX aan het filmen bij De Oude Stomp

De werkzaamheden zijn destijds door de Genie van de Koninklijke Landmacht uitgevoerd. Een unieke samenwerking waar ‘De Oude Stomp’ zeer trots op is!

Tijd:                            vrijdag 30 oktober a.s. om 17.55 uur.
Programma               Max Maakt Mogelijk
Zender:                       NPO 2.

Wij hopen dan ook, dat u aandacht wilt besteden aan deze indrukwekkende uitzending …

 

 

Stichting MAX maakt mogelijk helpt De Oude Stomp

 Wall of Honour

In het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn staat sinds 16 juni de Wall of Honour. Dit is een wand waarop mensen een persoonlijke boodschap kunnen achterlaten en een witte anjer prikken voor de veteranen. Hiermee worden alle veteranen die Nederland heeft, en dat zijn er meer dan 115.000 even in het zonnetje gezet. Het is goed om even stil te staan bij iemand uit de naaste omgeving die veteraan is en heeft gediend voor vrede en veiligheid waar dan ook ter wereld.
Dinsdag 16 juni 2015 is de Wall of Honour in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn officieel in gebruik genomen door Liesbeth Spies, burgemeester van Alphen aan den Rijn. Zowel de burgemeester als alle aanwezige wethouders hebben een persoonlijke boodschap op “de wall” geplaatst.

De Wall of Honour blijft tot vrijdag 26 juni staan in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn. Daarna gaat deze naar Den Haag op met andere Walls of Honour uit andere gemeenten een lint te vormen tijdens Veteranendag. Een hele mooie en unieke manier om eens een persoonlijke boodschap aan onze veteranen te geven. Plaatst u ook een mooie boodschap?

 

De Oude Stomp gesloten

Zaterdag 27 juni 2015 is De Oude Stomp gesloten. Normaal gesproken zijn wij zaterdags van 11.00 uur tot 15.00 uur geopend om elkaar te ontmoeten en/of te spreken bij ons veteranencentrum. Echter zaterdag 27 juni is het Veteranendag in Den Haag. Ook de vrijwilligers en de bestuursleden van De Oude Stomp willen daar graag bij aanwezig zijn om hun maten te ontmoeten en te spreken.
Dus houdt u er rekening mee dat wij zaterdag 27 juni gesloten zijn.
Natuurlijk ontmoeten wij u graag in Den Haag tijdens de veteranendag. Over deze dag vindt u hier meer informatie: http://www.veteranendag.nl/

 

 Agenda:

20 en 21 maart Klussen NLDoet, project DOS

 

De Oude Stomp in het nieuws.

De Oude Stomp in het Alphens Nieuwsblad (donderdag 26-02-2015)
Lees hier het artikel Snik, traan en glimlach in Oude Stomp

IGK en de burgemeester van Alphen a/d Rijn bezoekt DOS,
Lees hier het artikel Burgemeester en IGK bezoeken DOS op 18-02-2015
en
IGK en burgemeester onthullen gerestaureerde VW-kever

 

18-02-2015

 

22 – 11 -2013
In het Alphens Nieuwsblad heeft een artikel gestaan over de komst van de IGK Ton van Ede  naar De Oude Stomp op vrijdag 29 november 2013.

21-11-2013
In het AD, editie Groene Hart, heeft een kort aankondiging gestaan met betrekking tot de komst van de IGK Ton van Ede naar De Oude Stomp

Klik voor ware grote

Klik voor ware grote